TESTIMONIALS, RODDELS EN ACHTERKLAP

Ik kan wel zeggen dat ik goed werk aflever, dat het fun is om met mij te werken en dat ik altijd doe wat ik beloof en meer. Maar ik heb liever dat je het van mijn klanten en lezers hoort. Dus:

Het niveau werd helemaal aangepast aan onze kennis

We hebben heel veel informatie gekregen in korte tijd maar gelukkig ook een uitgebreide hand-out en handige checklists voor na de cursus. Er is me veel duidelijk geworden van zoekmachines. Ik begrijp nu hoe het werkt.

Ik vind vooral de live redacties van onze eigen teksten erg leuk en leerzaam. Het niveau werd helemaal aangepast aan onze kennis dus alles was goed te volgen. Vooral veel gehad aan inzicht in structuur. Mijn teksten zijn meteen duidelijker! Dank je wel Lotty!

Petra van de Beek

Footlogics

Ik schrijf nu een stuk zelfverzekerder, sneller en met meer plezier

Deze cursus was precies wat wij nodig hadden! Heel praktijkgericht en helemaal aangepast aan ons niveau.

In het eerste deel veel theorie die je echt nodig hebt om beter te schrijven voor het web. Daarna verschillende opdrachten om de theorie in de praktijk toe te passen. Ik kijk nu heel anders naar onze website en heb een hele lijst met verbeterpunten :). Inspirerende opdrachten om thuis te doen, goede feedback en veel super handige naslagwerken die ik zeker blijf gebruiken.

Ik schrijf nu een stuk zelfverzekerder, sneller en met meer plezier. En wat ik ook heel waardevol vind, ik ga veel bewuster met onze taal om.

Moniek Martens

Eigenaar, Footlogics

Ze stelt altijd de juiste vragen en denkt met ons mee

Nadat wij meerdere keren zijn gewisseld van (SEO) tekstschrijvers, hebben we in Lotty eindelijk een goede partner gevonden. Ze helpt ons om onze teksten, zowel voor reguliere media teksten als online, naar een hoger niveau te tillen.

Lotty verrast ons iedere keer weer met haar goede en pakkende SEO teksten, die ze bovendien ontzettend snel en altijd op tijd weet aan te leveren. Ook de vele spoedverzoeken kunnen wij met een gerust hart bij Lotty neerleggen, waarbij de korte oplevertijd nooit ten koste gaat van haar creativiteit en kwaliteit.
Het allerfijnste in de samenwerking vinden wij de openheid van Lotty. Ze stelt altijd de juiste vragen en denkt met ons mee. Om er zo voor te zorgen dat haar werk volledig aansluit op onze verwachtingen.

Jelena Scheffers

Montèl

Een copywriter met lef

‘Schoenmaker, blijf bij je leest’, dat is de reden waarom wij samenwerken met online copywriters. Lotty heeft ervaring, begrijpt SEO, denkt graag mee en durft! Een copywriter met lef. 

Wat wil je nog meer?

Michael Spaans

Online Procucer, Outpost11

Snel, punctueel en is heel duidelijk

We hebben Lotty ingehuurd voor het schrijven van de teksten voor onze website. De samenwerking verliep vlot: ze werkt snel, punctueel en is heel duidelijk in wat ze voor je kan betekenen.
Ze heeft ervoor gezorgd dat de droge teksten over juridisch advies toch makkelijk leesbaar zijn. Bovendien zijn ze zoekmachine vriendelijk en scanbaar geschreven.
Colinda

Eigenaar, C&J Juridisch Advies

Kort en bondig

Lotty heeft een persoonlijke verhaal weten te vertalen in een leesbare en wervende tekst. Met de boodschap die wij willen uitstralen. Kort en bondig. Maar ook een tekst die gevonden wordt door diverse zoekmachines. Een tekst die mensen aanspreekt die passen bij onze dienstverlening en bij ons als persoon.

Bart Wijerman

Eigenaar, Campo Weijerman Advies

Binnen een week stonden mijn teksten online

Lotty kan in een kort interview tot de kern komen en dit op een prettige en leesbare manier in woorden uitdrukken. En daarbij ook nog rekening houden met SEO, wat erg belangrijk is. Binnen een week stonden mijn teksten online.

Ruud Martijn

Eigenaar, AikiLife

Meer bezoekers en potentiële klanten

Lotty heeft de teksten op mijn website gescreend en voor een groot deel herschreven. Ze heeft de opbouw van de site her en der aangepast naar mijn volle tevredenheid. Achter de schermen heeft ze e.e.a. geregeld zodat de website beter wordt gevonden door zoekmachines. Daarnaast heeft ze een flyer voor me ontworpen, ook te downloaden via de site. 

Ik krijg positieve feedback op de website, meer bezoekers en potentiële klanten. Lotty is een prettige persoon om mee samen te werken.

Maaike de Bruijn

Eigenaar , Bewust Zijn In Wording

De boodschap komt veel beter en pakkender over

Werken met Lotty Rothuizen is plezierig omdat ze meedenkt en initiatief toont. Dit weet ze op een prettige manier te brengen waardoor je eigen tekst ook jouw tekst blijft. Maar de boodschap komt veel beter en pakkender over. Zo heeft ze onder andere de tekst van onze website aangepast waardoor deze aanzienlijk beter leest en professioneler oogt.

Belangrijk is ook haar snelheid van werken en daadkracht. Ze heeft opdrachten altijd binnen de afgesproken tijd klaar.

Gert Jan Baan

Mede-eigenaar, Corepoint

Snel geweldige teksten

Lotty levert snel maar vooral geweldige teksten af.
Ze luisterde goed naar mijn wensen en leefde zich in, in mijn potentiële klanten die uiteindelijk de tekst lezen.
Hierdoor komt de website tekst tot leven en ik ben hier zeer tevreden over.

Sander Ettinger

Eigenaar, Van Faalangst naar Vrijheid

Creativiteit en inlevingsvermogen

Voor mijn nieuwe website heeft Lotty de teksten geschreven. De samenwerking beviel me prima door haar persoonlijke benadering, creativiteit en inlevingsvermogen. Voor de uitbreidingen van mijn website zal ik haar zeker weer inhuren.

Niels Verheijen

Eigenaar, L'Esistenza

Uitgebreid vooronderzoek

Lotty heeft mij geholpen met het vindbaar maken van mijn website in Google. Ondanks alle concurrentie op dit gebied, maakt Lotty mij zichtbaar tussen alle andere trainingsbedrijven. Om dit te bereiken, doet Lotty een uitgebreid vooronderzoek, waarin ze exact rekening houdt met je voorkeuren en gewenste resultaten. Deze vertaalt ze vervolgens perfect in de praktijk, waardoor mijn bezoekersaantallen stijgen.

Dennis J. Jansen

Eigenaar, Develop Training en Coaching

Het enige wat ik hoef te doen is een onderwerp haar kant op schieten en zijn maakt er een actueel Meinselect-verhaal van

Ik werk al een aantal jaren naar volle tevredenheid met Lotty. Nadat ze de teksten van de website heeft geschreven, schrijft ze nu wekelijks een artikel voor ons blog.

Ze werkt zelfstandig, levert altijd op tijd en doet graag iets extra’s voor je. Het enige wat ik hoef te doen is een onderwerp haar kant op schieten en zijn maakt er een actueel Meinselect-verhaal van. Ook de foto’s die ze erbij levert, maakt ze zelf. Ik hoef alleen nog maar te delen.

We beoordelen ieder kwartaal op basis van de gegevens van Google Analytics of het zinvol is om hiermee door te gaan. Online opvallen in de detacheringsbranche is niet makkelijk. Ik heb inmiddels voor de derde periode getekend.

Corinne Meinster

Eigenaar, Meinselect

Altijd met een vleugje humor

De samenwerking met Lotty is het best te omschrijven als open, eerlijk, enthousiast en professioneel. Durft out of the box te denken en heeft een vlotte schrijfstijl. Daarmee weet ze ingewikkelde zaken helder en begrijpelijk neerzetten. Maar altijd met een vleugje humor.

Kione Smits

Redacteur, Eye Open

Alle blogs samen vormen nu een boek

Ik heb een relatietherapiepraktijk voor stellen in een open relatie. Ik werk anoniem. Mijn klanten krijg ik via via. Ook zij willen vaak niet dat de omgeving weet dat ze in relatietherapie zijn en zeker niet dat ze een open relatie hebben. Dit maakt dat mijn praktijk klein blijft. Dit wilde ik veranderen en ik liet een website bouwen. Pas daarna kwam Lotty in beeld. Ik had wel twijfels: tekstschrijver voor mijn blogs? Het voelde als een overbodige luxe, een investering die ik er nooit uit zou halen.

Ik ben door Lotty heel gestructureerd gaan bloggen. Al mijn kennis over (open) relaties, jaloezie, vreemdgaan, ruzies, zet ik op papier, gewikkeld in een persoonlijk verhaal, wat vervolgens aan Lotty wordt overgedragen, die het herschrijft, tot een lekker leesbaar geheel.

Alle blogs samen vormen nu een boek aan interessante, lekker leesbare onderwerpen die op mijn website staan. De klanten die ik heb, hebben meestal álle blogs gelezen. Sommigen zelfs twee keer. Dit zegt iets over de inhoud maar óók over de vorm waarin het geschreven is. Het helpt mensen om over hun schroom heen te stappen.

Doordat ik elke twee weken blog en door de reacties die geplaatst worden, word ik steeds beter gevonden op Google.

Ik ben hier natuurlijk mee begonnen om klanten te werven. Dat duurt even maar dat is gelukt!

Lotty’s kracht?
Lotty is goed in wat ze doet. Ze kruipt in mijn huid en herschrijft mijn teksten op zo’n manier, dat het nog steeds mijn tekst is en het toch naar een hoger niveau is getild. Ze is open en eerlijk, doet net iets meer dan je verwacht had en is gedisciplineerd. Ook denkt ze mee hoe je meer klanten kan verleiden tot actie en keek ze met mij mee in Google Analytics. Ze komt met goede tips om van mijn bedrijf een succes te maken. Ik zou iedereen haar aanbevelen.

Reeya Anders

EFT Relatietherapeut, Open Relatie

Haar kennis op het gebied van SEO weet ze heel toegankelijk over te brengen

Op onze website stond altijd een kopje ‘nieuws’ op de homepage. Dat nieuws was altijd maanden oud. Geen onwil maar tijdgebrek en eerlijk gezegd ook gebrek aan kennis. Want hoe levert een blog nou iets op?

Wij hebben met veel plezier, serieus met Lotty gewerkt. Haar kennis op het gebied van SEO weet ze heel toegankelijk over te brengen. We kregen veel onmiddellijk toepasbare tips en de artikelen worden zeer gewaardeerd door bezoekers van de website en lezers van de nieuwsbrief.

Ze is wel streng. Dus een weekje overslaan kan niet stiekem!

Geert-Jan Schouten

Mede-eigenaar, Corepoint

Lotty neemt je echt bij de hand en gaat in jouw tempo langs alle onderwerpen

Toen ik bij Lotty begon, zat ik met mijn handen in mijn haar. Het lukte me gewoon niet een logisch verhaal te schrijven terwijl ik zoveel te vertellen héb! Daarnaast wist ik dat ik ontzettend veel basisinformatie miste over de werking van zoekmachines en hoe je zelf invloed kunt uitoefenen met de tekst op je vindbaarheid.

Lotty neemt je echt bij de hand en gaat in jouw tempo langs alle onderwerpen. Mijn blogs zijn nu geen losse flodders meer maar bewust gekozen onderwerpen waarin ik mijn klanten help én waardoor ik mijn website enorm heb verbetert. Daarnaast is ze een vraagbaak voor allerlei zaken waar je als leek tegenaan loopt.

Carina Engels

Eigenaar, Praktijk Ondersteboven

Ze barst van de creatieve ideeën en maakt van elke tekst een heerlijk verhaal

Wij hebben het altijd veel te druk om onze website te onderhouden. Als je altijd in de keuken staat, doe je het ook niet even tussendoor. Lotty was voor ons echt de stok achter de deur om met regelmaat een blog te plaatsen. Daarnaast barst ze van de creatieve ideeën en maakt ze van elke tekst een heerlijk verhaal. Dankzij de coaching van Lotty begrijpen zèlfs wij nu hoe zoekmachines werken…

De nieuwsbrieven op basis van de blogs hebben ons al heel wat klanten opgeleverd!

Annette Ruskus

Mede-eigenaar, k-eet zinnenprikkelend

WAT ER OP TWITTER GEZEGD WORDT

Ik hoef geen krant. Mijn zaterdagochtend breng ik door met en @LottyRothuizen. Nou ja, met hun blogs dan. En een kop cappuccino. – @DeGroeneVrouw

Een genot om te lezen, verslavend gewoon. – Nieuw blog van @LottyRothuizen http://ow.ly/tAcHu  – @RenateJanssen2

Lotty…ik vind je zó inspirerend . #ditisgenieten — Yvonne (@Yivke) 30 januari 2014

Je bent een engel. Zonder vleugels weliswaar, maar toch… :-)) Dank je… — Patrick Mundus (@PatrickMundus) 27 januari 2014

Bedankt voor de teksten! Al meerdere complimenten over gehad – @michel_sw

Ik vind die stukjes van je geweldig en neem aan dat heel Nederland ze leest — Raymond Snijders (@rsnijders) 9 januari 2014

Het tien-blogs-programma? Ik vind dat top. Daar zal ik eens iets over tweeten 🙂 Maar niet nu want dan valt het op. — Elisabeth Griffioen (@DeVideovakvrouw) 9 december 2013

Grandioos. Alsof je er onzichtbaar bij bent… 😉 @LottyRothuizen … bij wijze van spreken, uiteraard 😉 Woordenkunst… — Patrick Mundus (@PatrickMundus) 6 december 2013

Als je haar maar goed zit, schrijft @LottyRothuizen en waarom hebben jullie dat nog niet gelezen? http://t.co/urQLPAwIqY — Raymond Snijders (@rsnijders) 6 december 2013

Mooi blog Lotty! — Ton Vermond (@TonVermond) 1 december 2013

Een mooi verhaal . Thanxx — AngeliqueAbohadana (@AngeliqueAbo) 1 december 2013

‘Ik vind het wel best. Van mij hoeft het niet meer.’ zei mijn vader. Mooi beschreven. — Joke (@JELeferink) 30 november 2013

Diep respect voor de openheid (ook in de blog waarnaar gelinkt wordt in deze blogpost). — Jeroen Schalk (@ietsvanjeroen) 27 november 2013

Ik moest hardop lachen. Mooi blog weer Lotty 🙂 — Suzanne Faber (@echttekst) 10 november 2013

Poep-, pies- en kotsgrappen & en passant ook nog een goed verpakt opvoedadvies. Dank @LottyRothuizen http://t.co/cvXf8JQHTP #fijnwakkerworden — Diana en Dana (@MamaMarketing) 9 november 2013

Ik heb weer geschaterd, dank! — MargotP (@Margot_Pot) 8 november 2013

Wat schrijf je dichtbij en kwetsbaar. Herkenbaar en ontroerend! — Suzanne Unck (@suzanneunck) 2 november 2013

Mijn TGIF-momentje 😉 — Tanja Cavalje (@TCavalje) 1 november 2013

Spoedcursus van @LottyRothuizen over metatags, plugins en Yoast in WordPress. Ben nieuwsgierig wat er nu gaat gebeuren! — openrelatie (@OpenRelaties) 1 november 2013

Haha herkenbaar”@LottyRothuizen: Als hij even later onder de douche stapt zie ik dat hij is afgevallen. http://t.co/C4vDiFVKqE” — Stefania (@SvanLieshout) 27 oktober 2013

Hahaha, ere wie ere toekomt! @LottyRothuizen is (lekker) Stuk van de Dag bij http://t.co/jObfTueLAb via @PeggyvdP — MrBIG (@JerryMrBig) 26 oktober 2013

@LottyRothuizen leuke column! — rickevers.nl (@rickevers) 25 oktober 2013

Heerlijk : adrenaline, feromonen,oxytocine en alle andere stimulerend spul doen hun werk en mijn runnersknee glimlacht in rust. — Yvonne (@Yivke) 25 oktober 2013

Lekker lezen op zaterdagavond, we beginnen met dit e-book van @LottyRothuizen! http://t.co/Um6AylOZek 🙂 — Corinne Meinster (@CorinneMeinster) 28 september 2013

Alles behalve saai die @LottyRothuizen ;-)) Ik voel duizenden spelden prikken op mijn huid… http://t.co/svmxbz4GBc — Patrick Mundus (@PatrickMundus) 28 september 2013

EN NOU IS HET GENOEG. @LottyRothuizen MOET een column in de viva. Of elders. http://t.co/AGS4NGGqkb Wie stuurt dit naar vrouwenbladredactie (s)? — Kitty Kilian (@KittyKilian) 16 maart 2013

Ik kreeg heel erg de slappe lach van je geweldige ontharingsblog 🙂 — Natasja Hoogerheide (@Vlindernatasja) 24 september 2013

Geweldig blog! Complimenten! — Milena Stojanovic (@miepmiepzoef) 24 september 2013

Schaterlachend heb ik dit gelezen, ik zie het helemaal voor me…heerlijk je humor en je helemaal-in-te-voelen beschrijving, — Yvonne (@Yivke) 22 september 2013

Van je stukjes rollen bij mij de tranen over mijn wangen van het lachen. Nog meer graag! — MargotP (@Margot_Pot) 23 september 2013

Vandaag van @LottyRothuizen een expert review van mijn website gekregen. Interessant en leerzaam, over #zoekwoorden, #tagline en #webteksten. — Voel je goed! (@Voel_je_goed_NL) 19 september 2013

Ik ben fan van Lotty’s pen! herkenbaar, ontroerend, humoristisch. http://t.co/32OsapST3l – @vicbakker  21 augustus 2013

Ze heeft er een aanbidder bij! RT @pjanssen: Post: De wolf en de twee geitjes. Met dank aan @LottyRothuizen http://t.co/hBbPtsTI5L — Kitty Kilian (@KittyKilian) 29 augustus 2013

Ken jij @LottyRothuizen al? Nee? Das nou jammer want ze schrijft fantastisch! — Mary Sjabbens (@marysjabbens) 23 augustus 2013

Lees de belevenissen van @LottyRothuizen op zoek naar gelukkig werken in haar serie van 8 blogs. Geniet! Kijk op http://t.co/p70D0uWGvN — Hilde Backus (@hildebackus) 25 juli 2013

En voor wie ’n impressie wil van Beeldles voor Bloggers: http://t.co/Qg2owHu6OF blog van @LottyRothuizen (hopelijk gedeeltelijk fictie ;)) — Else Kramer (@elsekramer) 19 juni 2013

Hou jij ook zo van de natuur? Lees dan Het Tuinparadijs van @LottyRothuizen op haar nieuwe website: http://t.co/fnu0JEX8Cr #fb — Victor Bakker (@vicbakker) 25 mei 2013

Mailing van de brasserie is naar de drukker, met een nieuwe opzet…. #spannend. Met dank aan @LottyRothuizen en @volvuur.. — michel verweijmeren (@B0VENDERIVIEREN) 19 februari 2013

En wat @LottyRothuizen nou niet vertelt over haar ebook.. met die sensuele cover..en wat mij echt steil achterover blies… http://t.co/RTE7waUA — Kitty Kilian (@KittyKilian) 20 december 2012

Lees het nog een keer, blijft een ontroerend verhaal “@LottyRothuizen: Wat overbleef was afasie. Een mooi woord. | blog | http://t.co/mpkW1Cgh” — MrBIG (@JerryMrBig) 17 september 2012

Ook mijn recentie geschreven voor @LottyRothuizen voor de workshop lekker online 1-op-1,morgen nog was draaien en koffers pakken en dan VAKANTIE

— Lia van den Berg (@LiavdBerg_NeCo) 9 september 2012

‘Mij is geen potje poep voor pindakaas verkocht….’ wat een leuke reactie op mijn workshop op Springest: http://t.co/PnkeV04F — Lotty Rothuizen (@LottyRothuizen) 21 juni 2012

Dankzij een prettige en leerzame workshop van @LottyRothuizen ben ik nu een stuk wijzer over SEO. Bedankt, Lotty! — Michel (@michel_sw) 19 juni 2012

Heerlijk stukje relativeren van @LottyRothuizen over personal branding: Wie ben ik ook al weer? http://t.co/XWvxOsUf — Victor Bakker (@vicbakker) 14 februari 2012

Een leuke nieuwe blogpost van @LottyRothuizen over de best leesbare polisvoorwaarden van Nederland! – http://ow.ly/6IqE6 #ZZP #Verzekering — GoedGenoeg (@GoedGenoeg) 29 september 2011

Weer een leuke blogpost van @LottyRothuizen, deze keer op @jongenondernemer http://ow.ly/1vEuGU — GoedGenoeg (@GoedGenoeg) 12 augustus 2011

Ik ben nog steeds niet verzekerd http://t.co/T3a9OZg zegt @LottyRothuizen. Zorgt zij GoedGenoeg voor zichzelf? — GoedGenoeg (@GoedGenoeg) 6 juni 2011

Onze website is gekozen als een website met slimme verleiding! Dank aan @LottyRothuizen Super dat je gewonnen hebt!! http://www.verklein.nl/4GaO — 2Style4You (@2style4you) 6 mei 2011

Zo zien we het graag! RT @LottyRothuizen: Bezig met erg leuke klus voor nieuwe #ZZP verzekering! Eindelijk voorwaarden waar we iets mee kunnen! — Leon Walvisch (@LeonWhale) 28 oktober 2010

Ik vond het wederom ’n fantastisch verhaal. Net stukje voorgelezen aan mijn lief. Tranen van t lachen. — Jacinta Lutterop (@jacintalutterop) 23 september 2013

@LottyRothuizen Mooi verhaal over uitersten. — marrie rietveld (@marrierietveld) 23 maart 2013

Zeker werk aan de winkel. Bedankt voor je feedback @PaulaM1956! En @LottyRothuizen bedankt voor het delen van je kennis — Tanja Cavalje (@TCavalje) 22 januari 2014

Leukste ebook van de laatste maanden (plaatje niet geschikt voor <18): http://t.co/BvgDQIOfD9 Zie http://t.co/bn72M6OkBI @LottyRothuizen — Kitty Kilian (@KittyKilian) 29 mei 2013

@LottyRothuizen doe alsjeblieft niets met dat advies van @LINDAmagazine wij genieten zo al — Marina de Boer (@MarinaCdeBoer) 8 februari 2014

‘Tanja,’ vraag ik voorzichtig ‘wat doe je nou precies?’ Hoe @LottyRothuizen met 1 zin een website enorm verbeterd http://t.co/95mxdluRkY — Janneke Romijn (@jannek77) 6 februari 2014

Geweldig geschreven: Op zoek naar genot via @LottyRothuizen http://t.co/6BcynKewBJ — JW van Capelleveen (@JeeWeeWeb) 18 januari 2014

“Niemand huilt. Ik voel me een aanstelster. Een aandachttrekster. Maar ik kan het niet stoppen.”http://t.co/jB5rK6aWJW @LottyRothuizen is terug! — Elisabeth Griffioen (@DeVideovakvrouw) 13 januari 2014

Leuk: straks leest Frits Spits mijn ’11-149 roman’ voor in zijn nieuwe radioprogramma: http://t.co/jFGPrY75dm — Lotty Rothuizen (@LottyRothuizen) 11 januari 2014

#leestip Eten, drinken en slapen: kerst 2013 via @LottyRothuizen http://t.co/QxdfooysQg — Sonja Broekhuizen (@SonjaBroekhuiz) 11 januari 2014

Mijn verjaardagstraktatie: het heerlijke e-book ‘Wandelen van droom naar werkelijkheid’ geschreven door @LottyRothuizen http://t.co/WXyaPMyUm4 — Hilde Backus (@hildebackus) 20 december 2013

Die @LottyRothuizen. Heeft mooi nieuw pakket. En ze jakkert je niet he-le-maal af als je vraagt of het wat minder mag: http://t.co/ytBPaavfJe — Elisabeth Griffioen (@DeVideovakvrouw) 20 december 2013

Aha. Keek net onze tweets terug en dacht “mmm, elke tweet v haar is prikkelend.” #hoedoetzedat http://t.co/VvDcElgRzo. — openrelatie (@OpenRelaties) 23 september 2013

Je denkt, persoonlijker en intiemer zal het niet worden. Maar dat wordt het wel. Bij @LottyRothuizen http://t.co/OrNtgWU2zZ — Janneke Romijn (@jannek77) 22 september 2013

Ik kan echt genieten van dit soort blogs “@LottyRothuizen: Als ik me heb aangekleed zeg ik ‘bedankt’. Ik haat haar. http://t.co/VqMthX5M4X” — Mirjam van Driel (@mirjamvdriel) 21 september 2013

Ik ben fan van Lotty’s pen! herkenbaar, ontroerend, humoristisch. http://t.co/uvuIMVU2c5 Volgen die @LottyRothuizen! — Victor Bakker (@vicbakker) 21 augustus 2013

Schitterende vakantie blog – ik kijk ook ff rond in Kreta ::)) “@KittyKilian: Braguette RT @LottyRothuizen: Codpiece, | http://t.co/tXCtkXFEJr” — anton schaerlaeckens (@leanquality) 29 juli 2013

Leestip! Zomerverhaal van “@LottyRothuizen: Deze vakantie draag ik bikinitopjes. Ik moet wel http://t.co/bvvqZWrPTO” — Angelique Kalverda (@A_Kalverda) 28 juli 2013

Help @LottyRothuizen, ze moet in een krant of blad. Serieus. http://t.co/V3yOYfbrpJ — Diana van Wijk (@DianavanWijk) 16 maart 2013

leuk verhaal! RT @LottyRothuizen: Hij vertelt vol trots hoe hij haar heeft verleid. Met geduld en geld. Hij triomfeert http://t.co/XOboLpji2Q — Aartjan van Erkel (@Aartjan) 16 maart 2013

Lol! *sweet revenge* @LottyRothuizen: Ik maak de foto klaar en verstuur hem per mail met de begeleidende tekst: | blog | http://t.co/hAeo0b4swl — SoonS (@mariekesoons) 10 maart 2013

Ben jij model geweest?Kan niet kiezen. Denk wel dat je met nieuwste ava n bep. publiek trekt 😉  ? — Mary Sjabbens (@marysjabbens) 27 februari 2013

Als je even wilt lachen… 🙂 van @LottyRothuizen De Jiskefetman http://t.co/hyCqSrL6 — Astrid Toussaint (@Kledingstyliste) 1 februari 2013

Schaterlachen om nieuw blog van @LottyRothuizen: De Jiskefetman http://t.co/2iFy7RLs #moeteencolumninViva — Kitty Kilian (@KittyKilian) 26 januari 2013

@LottyRothuizen Per toeval 2 blogs van je gelezen. Leuk!  — Sandra & Marlies (@Wonenvoorjou) 14 februari 2014

Vandaag van @LottyRothuizen een expert review van mijn website gekregen. Interessant en leerzaam, over #zoekwoorden, #tagline en #webteksten. — Voel je goed! (@Voel_je_goed_NL) 19 september 2013

“Leuker dan Sylvia Witteman. Ik pies in mijn broek van het lachen. Je moet een column in de LINDA!” http://t.co/bmkzAEtWMv @LottyRothuizen — Kitty Kilian (@KittyKilian) 8 februari 2014

En wat @LottyRothuizen nou niet vertelt over haar ebook.. met die sensuele cover..en wat mij echt steil achterover blies… http://t.co/RTE7waUA — Kitty Kilian (@KittyKilian) 20 december 2012

Ik gooi nog een paar namen de TL in! @LottyRothuizen en @PixelPrinses zijn ook de moeite van het volgen waard. — Mary Sjabbens (@marysjabbens) 20 december 2012

Ja. Je leest het goed! RT @LottyRothuizen: De #bloggingbroek is nu te bestellen. http://t.co/XZIWGtnQ #blogpraat

— Elja Daae (@Elja1op1) 11 oktober 2012

Lees het nog een keer, blijft een ontroerend verhaal “@LottyRothuizen: Wat overbleef was afasie. Een mooi woord. | blog | http://t.co/mpkW1Cgh

— MrBIG (@JerryMrBig) 17 september 2012

Ik heb me aangemeld. Ben benieuwd… RT @LottyRothuizen: Workshop Lekker Online (in 1 dag)>>> http://t.co/pizhiOZW — Lia van den Berg (@LiavdBerg_NeCo) 2 juli 2012

‘Mij is geen potje poep voor pindakaas verkocht….’ wat een leuke reactie op mijn workshop op Springest: http://t.co/PnkeV04F

— Lotty Rothuizen (@LottyRothuizen) 21 juni 2012

Dankzij een prettige en leerzame workshop van @LottyRothuizen ben ik nu een stuk wijzer over SEO. Bedankt, Lotty!

— Michel (@michel_sw) 19 juni 2012

Heerlijk stukje relativeren van @LottyRothuizen over personal branding: Wie ben ik ook al weer? http://t.co/XWvxOsUf — Victor Bakker (@vicbakker) 14 februari 2012

Een leuke nieuwe blogpost van @LottyRothuizen over de best leesbare polisvoorwaarden van Nederland! – http://ow.ly/6IqE6 #ZZP #Verzekering — GoedGenoeg (@GoedGenoeg) 29 september 2011

Weer een leuke blogpost van @LottyRothuizen, deze keer op @jongenondernemer http://ow.ly/1vEuGU

— GoedGenoeg (@GoedGenoeg) 12 augustus 2011

Ik ben nog steeds niet verzekerd http://t.co/T3a9OZg zegt @LottyRothuizen. Zorgt zij GoedGenoeg voor zichzelf?

— GoedGenoeg (@GoedGenoeg) 6 juni 2011

Onze website is gekozen als een website met slimme verleiding! Dank aan @LottyRothuizen Super dat je gewonnen hebt!! http://www.verklein.nl/4GaO — 2Style4You (@2style4you) 6 mei 2011

De winnaar is… @LottyRothuizen (plus 5 voorbeelden van verleidelijke websites) http://tinyurl.com/6fvkrym — Aartjan van Erkel (@Aartjan) 6 mei 2011

Zo zien we het graag! RT @LottyRothuizen: Bezig met erg leuke klus voor nieuwe #ZZP verzekering! Eindelijk voorwaarden waar we iets mee kunnen!

— Leon Walvisch (@LeonWhale) 28 oktober 2010

@LottyRothuizen Vast mensen zonder humor. Ik vond het wederom ’n fantastisch verhaal. Net stukje voorgelezen aan mijn lief. Tranen van t lachen.

— Jacinta Lutterop (@jacintalutterop) 23 september 2013

@LottyRothuizen Mooi verhaal over uitersten. — marrie rietveld (@marrierietveld) 23 maart 2013

Zeker werk aan de winkel. Bedankt voor je feedback @PaulaM1956! En @LottyRothuizen bedankt voor het delen van je kennis — Tanja Cavalje (@TCavalje) 22 januari 2014

Leukste ebook van de laatste maanden (plaatje niet geschikt voor <18): http://t.co/BvgDQIOfD9 Zie http://t.co/bn72M6OkBI @LottyRothuizen

— Kitty Kilian (@KittyKilian) 29 mei 2013

@LottyRothuizen doe alsjeblieft niets met dat advies van @LINDAmagazine wij genieten zo al

— Marina de Boer (@MarinaCdeBoer) 8 februari 2014

‘Tanja,’ vraag ik voorzichtig ‘wat doe je nou precies?’ Hoe @LottyRothuizen met 1 zin een website enorm verbeterd http://t.co/95mxdluRkY — Janneke Romijn (@jannek77) 6 februari 2014

Geweldig geschreven: Op zoek naar genot via @LottyRothuizen http://t.co/6BcynKewBJ — JW van Capelleveen (@JeeWeeWeb) 18 januari 2014

“Niemand huilt. Ik voel me een aanstelster. Een aandachttrekster. Maar ik kan het niet stoppen.”http://t.co/jB5rK6aWJW @LottyRothuizen is terug!

— Elisabeth Griffioen (@DeVideovakvrouw) 13 januari 2014

Leuk: straks leest Frits Spits mijn ’11-149 roman’ voor in zijn nieuwe radioprogramma: http://t.co/jFGPrY75dm

— Lotty Rothuizen (@LottyRothuizen) 11 januari 2014

#leestip Eten, drinken en slapen: kerst 2013 via @LottyRothuizen http://t.co/QxdfooysQg — Sonja Broekhuizen (@SonjaBroekhuiz) 11 januari 2014

Mijn verjaardagstraktatie: het heerlijke e-book ‘Wandelen van droom naar werkelijkheid’ geschreven door @LottyRothuizen http://t.co/WXyaPMyUm4 — Hilde Backus (@hildebackus) 20 december 2013

“In no time 10 blogs op je website. Wie wil dat nou niet?” http://t.co/IYjcv12qIO @LottyRothuizen

— Hilde Backus (@hildebackus) 20 december 2013

Die @LottyRothuizen. Heeft mooi nieuw pakket. En ze jakkert je niet he-le-maal af als je vraagt of het wat minder mag: http://t.co/ytBPaavfJe

— Elisabeth Griffioen (@DeVideovakvrouw) 20 december 2013

@LottyRothuizen Aha. Keek net onze tweets terug en dacht “mmm, elke tweet v haar is prikkelend.” #hoedoetzedat http://t.co/VvDcElgRzo. — openrelatie (@OpenRelaties) 23 september 2013

Je denkt, persoonlijker en intiemer zal het niet worden. Maar dat wordt het wel. Bij @LottyRothuizen http://t.co/OrNtgWU2zZ — Janneke Romijn (@jannek77) 22 september 2013

Ik kan echt genieten van dit soort blogs “@LottyRothuizen: Als ik me heb aangekleed zeg ik ‘bedankt’. Ik haat haar. http://t.co/VqMthX5M4X

— Mirjam van Driel (@mirjamvdriel) 21 september 2013

Ik ben fan van Lotty’s pen! herkenbaar, ontroerend, humoristisch. http://t.co/uvuIMVU2c5 Volgen die @LottyRothuizen!

— Victor Bakker (@vicbakker) 21 augustus 2013

@LottyRothuizen bedankt voor de RT! En voor de super Check mijn Blog coaching. een aanrader! http://t.co/r90IFSqoZb — Carina Engels (@Carina_Engels) 15 augustus 2013

Schitterende vakantie blog – ik kijk ook ff rond in Kreta ::)) “@KittyKilian: Braguette RT @LottyRothuizen: Codpiece, | http://t.co/tXCtkXFEJr” — anton schaerlaeckens (@leanquality) 29 juli 2013

Leestip! Zomerverhaal van “@LottyRothuizen: Deze vakantie draag ik bikinitopjes. Ik moet wel http://t.co/bvvqZWrPTO

— Angelique Kalverda (@A_Kalverda) 28 juli 2013

Leestip! Zomerverhaal van “@LottyRothuizen: Deze vakantie draag ik bikinitopjes. Ik moet wel http://t.co/bvvqZWrPTO

— Angelique Kalverda (@A_Kalverda) 28 juli 2013

Vandaag Lotty Rothuizen – @LottyRothuizen – op Ondernemen op hakken http://t.co/gXQvTdOYG4 — Ondernemende Vrouwen (@Op_hakken) 17 juni 2013

Vrouw en haar Netwerk is out! http://t.co/vchEiPO6dB ▸ Top stories today via @LottyRothuizen @MireilleBR @IreneEaston — Vrouw en haarNetwerk (@Vrouw_Netwerk) 22 maart 2013

ga noooooit naar #budapest ! 😉 RT @KittyKilian: Help @LottyRothuizen, ze moet in een krant of blad. Serieus. http://t.co/V3yOYfbrpJ

— Diana van Wijk (@DianavanWijk) 16 maart 2013

EN NOU IS HET GENOEG. @LottyRothuizen MOET een column in de viva. Of elders. http://t.co/AGS4NGGqkb Wie stuurt dit naar vrouwenbladredactie (s)?

— Kitty Kilian (@KittyKilian) 16 maart 2013

leuk verhaal! RT @LottyRothuizen: Hij vertelt vol trots hoe hij haar heeft verleid. Met geduld en geld. Hij triomfeert http://t.co/XOboLpji2Q — Aartjan van Erkel (@Aartjan) 16 maart 2013

Is #besparen voor jou nodig? Winst gegarandeerd met het stappenplan van @LottyRothuizen: http://t.co/mMgwZsj0YY #slimmetgeld — eyeOpen (@eyeOpenNL) 12 maart 2013

Lol! *sweet revenge* @LottyRothuizen: Ik maak de foto klaar en verstuur hem per mail met de begeleidende tekst: | blog | http://t.co/hAeo0b4swl

— SoonS (@mariekesoons) 10 maart 2013

Samenwonen is een hele stap. Hoe kom je tot een eerlijke verdeling van kosten? @LottyRothuizen zet de opties op een rij http://t.co/qxsodF0Vvh

— eyeOpen (@eyeOpenNL) 5 maart 2013

@CajaArtemis dan nomineer ik alvast @LottyRothuizen 😉 #blogpraat — Suus (@Suuz_) 4 maart 2013

@LottyRothuizen Komt daar dan de naam van een persoon onder? Of van het bedrijf? #blogpraat — Elja Daae (@Elja1op1) 4 maart 2013

@Elja1op1 Wekelijks een blog inspelend op actualiteit met ‘eigen’ smoel. En dan SEO natuurlijk 🙂 En anoniem #blogpraat — Lotty Rothuizen (@LottyRothuizen) 4 maart 2013

Erg positief de samenwerking met @LottyRothuizen > elke week een blog met foto, daarnaast plaatst ze alles op onze site, geen omkijken naar :)!

— Corinne Meinster (@CorinneMeinster) 13 februari 2014

 

Helemaal tot onder door gescrold?

Zullen we dan maar…

06- 13 59 30 44

... verder praten?

Vraag je vrijblijvende offerte hier aan

Wil je dat ik je binnen 24 uur terugbel?   Vermeld dan ook je telefoonnummer in je bericht. Voorkeur voor een tijdstip? Laat het even weten. Tot later!

06- 13 59 30 44 | lotty@schrijven-en-schrappen.nl | Padakker 26, 4824SR, Breda

BTW nummer: NL 137187750 B01 | KvK 20169938

 Algemene Voorwaarden | rek.nr: NL55ABNA0831823070

Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInTweet about this on TwitterBuffer this page