Wie beter wil leren schrijven heeft voeding nodig.
Uitleg, inzichten, complimenten en lekker veel uitdaging. Want groeien doe je door jezelf te verbeteren. Door te oefenen en uit te proberen. Maar vooral door helpende feedback. Geen algemene schrijfregels uit een boekje maar positief opbouwende kritiek waar je meteen mee aan de slag kan. Dat is precies de manier waarop ik werk.

Omdat ik erg intuïtief werk, hoef je nooit bang te zijn dat je niet ‘goed genoeg’ bent om gecoacht te worden of om een workshop te volgen. Ik heb niks tegen het inzetten van (schrijf)regels maar ik laat ze net zo makkelijk los als je daardoor sneller leert. Schrijven doe je met je hoofd, hart, zintuigen en emoties. Ik daag je uit om ze allemaal beter te leren kennen en in te zetten. Dan komen de woorden vanzelf!

Workshop Creatief Schrijven – Breda

Loop je regelmatig vast tijdens het schrijven of wil je je zakelijke teksten anders schrijven maar weet je niet hoe? Tijdens deze workshop ga je lunchen, schrijven, lopen, lachen en filmpjes kijken…

Inspiratiesessie incompany

Mooi creatief onderdeel voor een teamdag. Geen saaie en droge theorie maar opdrachten waar de directeur rode wangetjes van krijgt. En ja, er wordt óók geschreven.

Gratis Minicursus Bloggen

Wil je gaan bloggen voor je bedrijf maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Meld je dan aan voor deze gratis Minicursus Bloggen voor beginners. Zo schrijf je in een paar dagen, stap voor stap je eerste blog.

Schrijfcoaching 1-op-1

Niet verder vertellen… dit is absoluut het mooiste dat je jezelf cadeau kunt doen als je beter wilt leren schrijven. Jij en ik, 5 weken lang, 10 sessies. Aan het einde van het traject heb je zo veel nieuwe inzichten dat je voorlopig nog niet uitgeschreven bent.