PERSOONLIJKE SCHRIJFCOACHING

Op deze pagina vind je binnenkort uitgebreide uitleg over persoonlijk schrijfcoaching. Omdat ik het zelf zo gaaf vind om te doen, besteed ik extra veel aandacht aan de promotie ervan. Ik stap zelfs uit mijn comfortzone om er een promofilmpje voor te maken. Dit keer niet snel-snel in elkaar gedraaid maar een serieuze.

Ik weet nu ook gelijk weer waarom ik schrijfster ben geworden en geen… actrice, omroepster of nieuwslezer

Ik kom nogal – uhm – moeilijke uit mijn woorden als er een camera op mijn snufferd staat. Omdat de mensen die ik coach, ook vaak door een ongemakkelijk gevoel heengaan van angst en onzekerheid, deel ik je mijn gestuntel graag.

Heb je nu al vragen? Bel me even! Dan vertel ik je alles wat je wilt weten. 06- 13 59 30 44

 

WAT ZEGGEN ANDEREN?

“De intensieve manier van samenwerken werkt voor mij. Op deze manier blijf ik gemotiveerd en vooral bij de les. Bijna geobsedeerd. Het moet beter. Het kan beter. Door!!!
Hierdoor merk ik dat ik snel naar het niveau werk dat ik wil bereiken. En het gaat nog sneller dan ik zelf had verwacht. Hoe mooi is dat!”

Yvonne Ramerman – Blogger en columnist bij De Troubadour en auteur De avonturen van Joep en Koos

Wil je als eerste een seintje als alle informatie op deze pagina staat? Meld je dan hieronder aan en ik stuur je een reminder.
Hou mij op de hoogte

06- 13 59 30 44 | lotty@schrijven-en-schrappen.nl

 Padakker 36, 4824SR, Breda

BTW nummer: NL 137187750 B01 | KvK 20169938

 Algemene Voorwaarden | rek.nr: NL55ABNA0831823070

LOTTY ROTHUIZEN

LOTTY ROTHUIZEN

Online Copywriter en Columnist

Lotty  heeft haar vakkennis en creativiteit de afgelopen jaren gebruikt om omzet te maken voor haar opdrachtgevers. Geeft deze waardevolle kennis nu ook door aan mensen die zélf aan de slag willen met conversie verhogende teksten.

Je leert luisteren, kijken en denken als een copywriter. Met oog voor nuance en gevoel voor humor.

Theorie gaat leven in opdrachten die direct toe te passen zijn in de praktijk.

06- 13 59 30 44

 lotty@schrijven-en-schrappen.nl

 Padakker 36, 4824SR, Breda

BTW nummer: NL 137187750 B01

 KvK 20169938

“Inspirerende workshop! Met ondersteunende theorie maar vooral veel praktische aanwijzingen. De ervaringen die Lotty heeft als ervaren copywriter en die ze met ons deelde waren erg leerzaam. Een workshop met een zogenaamde ‘saaie’ én een verrassende locatie. Ik kreeg door deze middag weer liefde voor het schrijven.” 

Karin Weterings

GGD Zeeland

“Dat het een andere workshop zou worden dan ‘normaal’ had ik wel begrepen. Toch heeft de impact had die de Workshop Creatief Schrijven op me had me verrast. De theorie sloot goed aan bij de schrijfopdrachten. Lang geleden dat ik zó geconcentreerd bezig ben geweest. Alle deelnemers kregen persoonlijke feedback waarbij we ook van elkaar konden leren. Lotty heeft mij in elk geval overtuigd dat creativiteit letterlijk en figuurlijk ruimte nodig heeft en dat schrijven vooral in je hoofd plaatsvindt… meer ga ik niet verklappen!”

Anna Schouten

Bedrijfsleidster, Proud of my life

“We hebben heel veel informatie gekregen in korte tijd maar gelukkig ook een uitgebreide hand-out en handige checklists voor na de cursus. Er is me veel duidelijk geworden van zoekmachines. Ik begrijp nu hoe het werkt. Ik vind vooral de live redacties van onze eigen teksten erg leuk en leerzaam. Het niveau werd helemaal aangepast aan onze kennis dus alles was goed te volgen. Vooral veel gehad aan inzicht in structuur. Mijn teksten zijn meteen duidelijker! Dank je wel Lotty!” Petra Martens

Ondernemer, Amar Belly Dancing

“”Wat een toffe workshop hebben we gehad! Boordevol tips en suggesties, waarmee je echt vooruit kan. Niet alleen theorie, maar ook erg praktijkgericht. Je ziet jezelf verbeteren. Voor mij persoonlijk gebeurde er iets onverwachts, na een simpele wandeling…” Erwin Roks

SEO specialist, We Talk SEO

“De sfeer was erg ontspannen en basic (what you see is what you get). Mij is geen potje poep voor pindakaas verkocht. Daar houd ik van.” Wilma Bosscha

Senior Communicatieadviseur, Gemeente Katwijk

“Lotty is een geduldige en duidelijke coach en heeft me veel tips gegeven waardoor ik zelf weer verder kan. Geen onnodige bla bla maar informatie waar je wat aan hebt. Bovendien is ze ook nog heel gezellig!” Lia van den Berg

Kunstzinnig dynamisch counseler

“Inspirerende opdrachten om thuis te doen, goede feedback en veel super handige naslagwerken die ik zeker blijf gebruiken. Ik schrijf nu een stuk zelfverzekerder, sneller en met meer plezier. En wat ik ook heel waardevol vind, ik ga veel bewuster met onze taal om.” Moniek Martens

Eigenaar, Footlogics

Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInTweet about this on TwitterBuffer this page