OVER LOTTY ROTHUIZEN

Alles wat je altijd al wilde weten...

ETEN, DRINKEN EN SCHRIJVEN

Nieuwsgierig met wie je te maken hebt? Mijn naam is Lotty Rothuizen en ik ben internet copywriter. Ik slijt mijn dagen achter de Apple en kweek daarmee een dikke kont en RSI. Dat niet alleen: ik schrijf. Voor you, me and everybody else.

Schrijven is voor mij als eten en drinken. Ik doe het veel en graag. Voordat ik als copywriter aan de slag ging, heb ik een eetcafé gehad. In 2010 heb ik Tekststudio Schrijven en Schrappen opgericht en ervoor gekozen om voor het web te schrijven. Ik schrijf teksten die fijn zijn voor de lezer én de zoekmachine. Maak het de lezer makkelijk!

MOEILIJKE WOORDEN, LANGE ZINNEN

Onbegrijpelijke teksten… nergens voor nodig. Ik zet dit soort teksten wél graag voor je om in begrijpelijke taal. Dit wordt in de schrijverswereld vaak aangeduid als B1 taalniveau maar daar is niet iedereen het over eens. Hoe je het noemt vind ik niet zo belangrijk. Wat ik ermee bedoel is een schrijfstijl die door de meeste lezers als duidelijk wordt ervaren. Daarnaast moet het lezen als een trein.

Wil je meer over me weten, lees dan vooral mijn columns. Meer ga ik je namelijk niet vertellen.

  • Natural blond 0%
  • Age 50%
  • Female 100%

Wil je nog steeds met me samenwerken?

06- 13 59 30 44