I love it when a plan comes together

I love it when a plan comes together

Jarenlang stond hier dezelfde ‘over-mij-pagina’. Dat is natuurlijk best gek want iedereen verandert in de loop van de jaren.
Ik dus ook.

Ik ben een open boek, je hoeft mijn verhalen maar te lezen en je weet hoe het met me gaat. Maar niet iedereen heeft daar tijd voor of zin in. En – in tegenstelling tot de meeste ondernemers – schrijf ik daar niet over mijn werk maar over mijn Gewone Leven.

Over leven, ondernemen en schrijven met lef en liefde

Ik ben al meer dan 30 jaar zelfstandig ondernemer. Eerst als fotomodel, toen als horecaondernemer en sinds 2010 als tekstschrijver/copywriter. Zie jij de rode draad? 😉
Ik ben absoluut geen daredevil, toch durf ik gerust te zeggen dat ik mijn leven leid met lef en liefde. Dat zie je terug in de manier waarop ik onderneem en in wat ik schrijf: met lef en liefde!

Ik weet dat ik daarin niet de enige ben.

Ik ben steeds op zoek naar de juiste balans. Tussen risico’s nemen, ontdekken, spelen en experimenteren. En vertrouwen op je intuïtie, je hart volgen, ‘jezelf’ zijn en op zoek naar de zachte kanten van het ondernemen.

Mijn leven, mijn bedrijf en mijn eigen schrijfsels maken steeds dezelfde groei en ontwikkeling door.

Tien jaar geleden werd ik gedreven door omzet, meetellen en keek ik vooral bij anderen hoe het hoort. Nu durf ik te vertrouwen op mijn onderbuikgevoel. Wat past bij me, wat niet?
Ik heb niet voortdurend het gevoel dat ik alles moet doen maar durf ook een tijdje stil te staan.

Het leven geeft je steeds meer ervaringen en emoties om uit te putten en daardoor word je alleen maar rijker en waardevoller. Rijker omdat je een steeds completer mens wordt, waardoor het steeds duidelijker wordt wie je écht bent. Waardevoller omdat je daardoor van meer waarde bent voor de mensen om je heen.

Ik heb mijn eigen verhaal en dat deel ik graag. Om jou te inspireren, te raken of om je aan het lachen te maken.

Met wie ik graag wil werken

Ben jij ondernemer, goed in je vak en heb je genoeg te vertellen? Heb jij een eigen verhaal dat ook de basis vormt van jouw ondernemerschap en leef en werk jij ook met lef en liefde? Heb je genoeg klanten maar zoek je een manier om nóg beter en persoonlijker naar buiten te treden?

Dan word ik misschien wel verliefd op jou.

Door te schrijven, krijg je niet alleen zelf meer inzicht in wie je bent en wat je wil, ook je klanten kiezen jou om wat je laat zien van jezelf. Ik help je graag bij dit onderzoeksproces. Door heel concreet woorden te geven aan wat jij belangrijk vindt, kom je onder dat laagje vernis vandaan. Dat is waar jij naar verlangt. Geef jezelf die vrijheid!

Genoeg over mij. Nu over jou!


#nofilter
Ik hou van no-nonsense als het om marketing gaat. Ik probeer alles zo simpel mogelijk te houden. Geen toeters en bellen als het niet nodig is en geen trucjes om klanten te verleiden.

Puur, what you see is what you get. #nofilter (want die helpen allang niet meer J)

 🖤 Lotty


 

Praktische Schrijfwijzer


Met deze 16 praktische schrijftips leer je snel betere teksten te schrijven.

cover schrijfwijzer

Lees de tips, print de checklist op de laatste pagina uit en leg die naast je toetsenbord. Dan heb je altijd een snelle checklist bij de hand.

Wedden dat het werkt? 🖤

Lotty Rothuizen


Creatief woorddenker en verhalenmaker.

Schrijft (web)teksten met lef en liefde. Geeft workshops, inspiratiesessies en persoonlijke schrijfcoachingLoopt, denkt en schrijft met je mee zodat jij je kan laten horen en zien zoals jij bent.

 

 

So many ways to say hello!


06- 13 59 30 44 | [email protected] | Padakker 36, 4824SR, Breda

BTW nummer: NL 137187750 B01 | KvK 20169938

 Algemene Voorwaarden | rek.nr: NL55ABNA0831823070